Ruth Landbo
Bernstorffsvej 20
2900 Hellerup
Tlf. +45 2329 1299
Mail: ruth@vital-arkitekten.dk
Vital-Arkitektur

Vital-Arkitektur er udviklet af Vital-Arkitekten, Ruth Landbo, gennem et halvt liv og repræsenterer en syntese af:

Samtale i en enkel og afslappende form med positiv brug af livshistorien, evt. Irisanalyse (aflæsning af iris i øjnene), kortlægning af helbredstilstand, evt. anbefaling til lægelige undersøgelser, klarhed på det private og erhvervsmæssige liv, humørtræning, generel livsstilsrådgivning, værktøj til enkel virksom kommunikation, tankereduktion og justering.

Fysisk behandling i en vekslen, efter behov, med meridianmassage, bindevævsmassage, let ledfrigørelse, zoneterapi, akupunktur, varme hænder (Vital-Arkitekten er født med såkaldt varme hænder til hurtig lindring), healing, anvisning af øvelser, arbejdsstillinger, anbefaling til motion/selvpleje, holdningskorrektion, karismafokus, selvsyn i roller & samspil, kostråd, homøopati, kosttilskud, leveråd, lederskab – fagligt som fysisk, stil og design både til det fysiske og det materielle hus/virksomheden.

Det kræver energi og overskud, at være god til at leve som menneske, som han eller hun, barn og voksen, søskende, kæreste, hustru eller ægtemand, forælder, medarbejder eller leder, ansat eller erhvervsdrivende. Positivitet og glæde er påvist sundhedsfremmende for det menneskelige væsen – det giver energi med fysisk og mental overskud. Simpelthen en større bane at bevæge sig på.

Vital står for Livsnødvendig / overordentlig væsentlig og Arkitektur for Form / bygningskunst.
Læs mere...