Ruth Landbo
Bernstorffsvej 20
2900 Hellerup
Tlf. +45 2329 1299
Mail: ruth@vital-arkitekten.dk
Vital-Arkitektens baggrund

Vital-Arkitekten` baggrund favnes af en stærk nysgerrighed og interesse i menneskekundskab.

Virksomheden Vital-Arkitekten ved Ruth Landbo blev åbnet i 1995 og de første lokaler blev indtaget på Bernstorffsvej i Hellerup, indtil året 2004 hvor der blev udvidet til større lokaler i Bredgade i København, med åbning for kombinationsforløb med både rådgivning og behandling – ligesom udvidelsen kom flere erhvervskunder og support til virksomheds trivsel i møde. I 2012 er Vital-Arkitekten flyttet til Kongens Lyngby og, som altid, står lokalerne særligt indbydende og behagelige for kunder og klienter.

Siden barn har Ruth Landbo arbejdet med mennesker, er uddannet og har gennemgået kursusforløb/studier indenfor -

formidling & undervisning,
salg & service, strategi,
psykologi, stress, rådgivning/supervision, personlig udvikling,
humørtræning (V-A` eget udtryk)
retorik, kommunikation & ontologi,
styling, udstråling & livsstil,
sygepleje, anatomi, fysiologi & sygdomslære, fødselshjælp,
afspænding, meditation,
irisanalyse/diagnose,
holistisk kropsterapi, fysiurgisk massage,
bindevævs- og meridianmassage, let ledfrigørelse,
zoneterapi, zoneterapi til barnløse, gravide & børn,
akupunktur, homøopati, motion & bevægelse,
kosttilskud & ernæring.

Desuden er hun født med såkaldt ”varme hænder” og et ”ekstra øje” til hurtig lindring og afdækning af problem & årsager – ligesom hun vedvarende øser ud af livgivende energi og en let og munter tilgang til livet.

Hun har, gennem hundredvis af kunder/klienter og egen livserfaring, udviklet Vital-Arkitektur og yder mange slags support til par, familier, børn – såvel som til enkeltpersoner, ledere og erhvervskunder, samt til personale, atmosfære og indretning i hjemmet, på arbejdspladsen/ i virksomheden.

Vital-Arkitekten yder helst forløb med en helhedsløsning og har derfor gennem årene fået tilknyttet et netværk af dygtige og gode mennesker, som kan give faglig support indenfor lægelig- og speciallæge bistand, psykologi, grafisk design og andre relevante faggrupper, når der er flere behov tilstede end hun selv kan klare til bedste resultat.

Vital-Arkitekten har en evne til at vende tyngde og negativitet til lethed og positiv overskud.

Hun yder fornem hjælp til selvhjælp og man skal være klar til at blive glad og nærværende medspiller i sig selv og sin livshistorie.